Over Elektrolock

Elektrolock is een ervaren en vakbekwaam bedrijf, gespecialiseerd in het bouwkundige beveiliging van bedrijfspanden en woningen. Wij zijn uw persoonlijke beveiligingspartner én garanderen een optimale functionaliteit van elektro(mechanische) sloten en toegangsoplossingen.

Onze diensten

Wie is Elektrolock?

Bij Elektrolock draait het om samenwerking. Wij werken samen met u als team, om uw bedrijfspand of woning zo goed mogelijk te voorzien van optimaal functionerende veiligheidsoplossingen en de beste beveiliging. Dit doen wij middels 15 jaar lange ervaring, met als resultaat dat wij u de hoogste kwaliteit aan diensten kunnen garanderen.

Wij zijn u graag van dienst met het adviseren, installeren, onderhouden en repareren van (elektro)mechanische sloten en toegangsoplossingen. U kunt ons zowel zakelijk als particulier inschakelen. Daarbij bieden we voor zakelijke klanten een calamiteitencontract, waar een 24-uurs dienst bij in zit begrepen. Dit houdt in dat wij 24-uur, 7 dagen per week klaar staan, voor u en uw sloten en toegangsoplossingen.

Elektrolock is VCA gecertificeerd. Met dit certificaat staan wij garant voor een veilige en verantwoorde werkomgeving. Ook beschikken al onze medewerkers over een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Moustafa el Hadjoui

Waarom Elektrolock

15 jaar ervaring
Door onze jarenlange ervaring in de sloten branche hebben wij veel specialistische kennis in huis van producten en oplossingen. Uit het enorme aanbod van fabrikanten selecteren wij de meest passende oplossing voor uw situatie. Hierdoor kunnen wij u op maat bedienen bij vraagstukken omtrent sloten en toegangsoplossingen voor uw bedrijfspand of woning.

Klantgericht
Wij werken nauw samen met de klant en denken actief mee in (maatwerk) oplossingen. Op die manier streven wij naar het ontzorgen van de klant. Wij houden van duidelijke afspraken en zijn transparant over onze werkzaamheden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Uitstekende kwaliteit
De kwaliteit van Elektrolock is terug te zien in zowel de werkzaamheden, als de producten. In onze werkzaamheden houden wij altijd de focus op de kwaliteit van ons werk, met een scherp oog voor afwerking. Wij werken enkel met gecertificeerde producten, die passen bij de kwaliteiten van onze dienstverlening.

Landelijk werkzaam
Elektrolock is voor iedereen. Of u nu op steenworp afstand bij onze hoofdvestiging vandaan woonachtig bent of een stuk verder het land in, voor ons maakt het niks uit!

Hoe zijn we begonnen?

Het gezicht achter Elektrolock is Moustafa el Hadjoui. Moustafa is 15 jaar geleden begonnen bij ASSA ABLOY: de marktleider op het gebied van sloten. Hier heeft hij jarenlang ervaring en kennis opgedaan over toegangsoplossingen en de technieken daarachter.

Ondertussen groeide zijn interesse voor het ondernemerschap en wilde hij beide interesses combineren, met als gevolg: Elektrolock. Een onderneming die door de korte lijnen dicht bij de klant staat en tegelijkertijd de kwaliteit levert van een grote speler.

 

Contact

Bent u benieuwd naar de toepassing van (elektro)mechanische sloten of andere toegangsoplossingen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies van onze specialisten.

Contact ons