Diensten

Elektrolock biedt een hoeveelheid aan diensten en oplossingen gerelateerd aan mechanische en elektromechanische beveiliging. Hieronder leest u meer over de inhoud van deze diensten en oplossingen. Bent u er al uit welke oplossing het beste past bij uw situatie, vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

bouwkundige beveiliging

Service & reparatie

Ondervindt u problemen aan uw deurslot, cilinder of werkt de toegangscontrole niet naar behoren? Dan staan onze toegewijde specialisten klaar om het probleem vakkundig te verhelpen. Wij zorgen dat wij zo snel mogelijk bij u op locatie komen om uw storing te verhelpen? Onze specialist zal de oorzaak van de storing onderzoeken en nagaan of alle onderdelen naar behoren functioneren. Wanneer dit niet het geval is, kan dit direct worden vervangen. Onze monteurs zijn namelijk uitgerust met een groot assortiment onderdelen. Hierdoor kunnen wij nagenoeg elke storing ter plaatse voor u verhelpen.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw defecte slot naar ons op te sturen. Bij ontvangst controleren wij deze zorgvuldig en sturen wij het gerepareerde slot zo snel mogelijk retour.

Montage

Elektrolock verzorgt nauwkeurige montage van vrijwel alles op het gebied van mechanische en elektromechanische beveiliging, zoals (elektro)mechanische sloten, cilinders, deurbeslag, deurdrangers, bekabeling, kabelovergangen en toegangscontrole. Middels speciaal gereedschap en kennis garanderen wij u de juiste werking van alle sloten.

elektrolock toegangscontrole
elektrolock service

Onderhoud

Door periodiek onderhoud uit te laten voeren, verlengt u de levensduur van uw toegangsoplossingen en wordt een grotere veiligheid gewaarborgd. Goede klantrelaties zijn van belang voor ons, daarom zijn wij u graag bij elk onderhoud van dienst, zodat u weet wat u aan ons heeft.

Advies

U bent van plan om uw bedrijfspand of woning te beveiligen, maar u nog niet zeker of mechanische of juist elektromechanische beveiliging het beste bij uw situatie past? In dit geval komt een van onze specialisten bij u langs, waarna een passend advies volgt, inhakend op uw specifieke situatie. Elektrolock is uw persoonlijke adviseur aan huis!

elektrolock toegangscontrole